Bratari din cupru realizate manual ?!

Bratara de cupru este gravata manual . Pe bratara din cupru pot sa gravez orice alte simboluri mistice. Bratara din cupru este realizata integral manual urmarind desene personale. Am lucrat bratari de cupru pentru samani, maestri Reiki, terapeuti si binenteles persoane obisnuite. Bratara de cupru se spune ca ajuta energetic persoana ce o poarta.
Bratara de cupru. Telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.


Ma intreb cateodata cand creez o noua bratara din cupru, cati dintre cumparatori fac diferenta dintre o bratara de cupru realizata manual si una facuta mecanic?! Stiu majoritatea cauta produse "eftine" de buget redus intrucat altele sunt prioritatile in viata... Continuand apoi diferenta de multe ori intre o bratara de cupru realizata manual si una mecanic este pretul.
In general cine realizeaza bratari de cupru in serie o face binenteles mecanic cat mai simplu pentru un profit rapid si cu efort minim. Marketingul in acest caz nu te lasa sa pierzi vremea spre visare, te "invata" sa lucrezi cat mai putin pentru un castig tot mai mare...

Bratara de cupru handmade. Telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.
Bratara de cupru. Telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.


Si totusi de ce ai realiza o bratara de cupru manual si nu mecanic, incalcand cu buna stiinta orice regula de aur a marketingului in ceeea ce priveste relatia costuri-timp-profit? Incerc de cate ori am ocazia sa explic cum o bratara din cupru realizata manual are suflet pe cand o bratara de cupru realizata mecanic nu are suflet, e rece!
Stiu, in ziua de azi pe nimeni nu mai intereseaza daca o bratara din cupru este realizata cu suflet sau nu, atata timp cat omul traieste clipa pe repede inainte.

Bratara de cupru gravata manual. Telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.
Bratara de cupru. Telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.

Eu si alti artizani inca mai credem in minunea lucrului facut cu suflet pentru omul de langa noi! Spre exemplu cand creez o noua bratara din cupru nu ma gandesc cati bani o sa castig si nu calculez pretul in functie de minutele, orele "pierdute" cu acea bratara de cupru.... Din contra ma las fascinat de procesul creatiei si privesc cum prinde viata incet in mainile mele bratara de cupru.

Bratara de cupru. Telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.
Bratara de cupru. Telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.

Cand creezi o bratara din cupru cu sufletul se vede zic eu, se simte pe mana cand porti bratara din cupru. Mergand mai departe cu povestea, poate energia artistului se propaga in bratara din cupru, iar cine o poarta simte ceva din sufletul artistului! 
Intrebarea mea este , ce simti cand porti o bratara din cupru realizata mecanic in serie de o masina?! De fapt raspunsul nu cred ca mai exista atata timp cat prea putini se intreaba daca painea este facuta manual sau mecanic din prafuri ce imita faina, cand cumperi o haina "eftina" nu te  gandesti in ce tara a fost produsa si cine a lucrat in serie pe salariul minim  sa poti tu cumpara cu bani putini!

Pentru mine regulile de aur ale marketingului sunt doar pasi pentru a face profit imediat vanzand latura porcilor pentru ca nu-i asa porcii adora latura conform studiilor de piata, iar eu nu mai are rost sa creez cu sufletul daca piata subliniaza ideeea ca porcii iubesc latura! Pentru cine nu stie cand faci facultatea de marketing acolo iti inoculeaza ideea sa nu pui suflet in nici o afacere, astfel incat daca nu renteaza ceva incerci altceva , minunat nu-i asa?

Inchei spunand ca purtand o bratara de cupru realizata manual de un visator il ajuti de fapt sa-si traiasca povestea intr-o lume tot mai rece, cu reguli foarte precise alese de altgoritmi ajutati binenteles de inteligenta artificiala ce  se stie ca nu are suflet!

Recomand sa priviti aici pe site: https://hadarugart.weebly.com/
cateva fotografii cu bratari din cupru realizate cu sufletul pentru sufletul dumneavoastra.

O zi faina sa aveti!
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bratari de cupru cu Floarea Vietii

Creez bratari de cupru la comanda

Bratara de cupru traforata manual