Cum iti faci un blog

 

Bratara din cupru este  gravata integral manual . La nevoie pe bratara din cupru pot sa gravez orice alte simboluri mistice. Bratara din cupru este realizata integral manual urmarind desene si schite  personale. Am lucrat bratari de cupru pentru samani, maestri Reiki, terapeuti si binenteles persoane obisnuite. Bratara de cupru se spune ca ajuta energetic si spiritual persoana ce o poarta. Oricine poate sa poarte o bratara de cupru pentru frumusetea ei particulara.
Creez bratari din cupru - Tel: 0759.165.234

Cum iti faci un blog ?
In primul rand doresc sa spun ca scriu din experienta personala.
Daca esti la inceput de drum si doresti sa creezi un blog gratis iti sugerez platforma blogger  ce este detinuta de Google!

In comparatie cu alte bloguri, platforma blogger.com pentru cine nu stie este sustinuta de echipa de la  Google ! Practic platforma blogger.com nu se blocheaza niciodata si este puternic optimizata de motorul de cautare Google !
Nu trebuie sa va fie frica de virusi, buguri sau ca cineva iti blocheaza blogul , repet platforma blogger.com este detinuta de echipa de la Google ce efectueaza gratis mentenanta, protectia si siguranta blogului! Mai are rost sa spun ca motorul de cautare Google are grija de platforma sa blogger?!

Deci cum iti faci un blog gratuit

1. In primul rand trebuie sa ai cont aici pe gmail , apoi intri aici pe platforma blogger .
2. Dati click in dreapta sus pe "conectati-va"... 


3. Alege un nume pentru blog. Daca faci fotografie sa fie legat de foto, daca faci bijuterii sa apara bijuterii....daca faci prajituri la fel sa apara pajituri.... Practic acum se creeaza adresa http a blogului de exemplu " fotografie.blogspot.com" ... sau bijuterii.blogspot.com....prajituri.blogspot.com,  in functie de pasiunea dumneavoastra!
Observatie, daca iti faci blog sa vinzi sau sa prezinti ceva,  este important ca in adresa http a blogului  ex. fotografie.blogspot.com sa aiba legatura cu  ce prezinti tu pe blog, in cazul de fata fotografii ....tu fiind fotograf!  Eu am ales ca exemplu "blogul meu" denumire...



Apoi dati click pe "urmatorul"...


Dupa cum se vede in fotografia de sus, "blogulmeu.blogspot.com" este deja ales de cineva asa ca sunt nevoit sa adaug ceva in plus dupa "blogulmeu"...spre exemplu am ales "2020"....(dar dumneavoastra puteti alege orice alt cuvant) si m-a lasat intrucat "blogulmeu2020.blogspot.com" nu a fost ales de nimeni pana in acest moment. 



Dati click pe urmatorul...si apare sa scrieti un nume dupa care sa fiti recunoscut ca blogger, respectiv cand detineti mai multe bloguri. Sa nu uit sa va spun  pe aceasta platforma blogger puteti face cate bloguri gratis doriti dumneavoastra!





Dupa ce dati click pe "finalizati", ati creat blogul!
4. Alege o tema pentru blog.  Recomandarea mea este sa alegeti acum o tema cat mai simpla la blog pe fond alb sa nu deranjeze vizitatorul. Dupa ce aveti un pic de experienta puteti schimba cand doriti tema blogului. Deci dati click pe "tema" in stanga jos, vezi fotografia...



Apoi dati din "rotita scroll" al mouse-ului pana ajungeti in jos la teme la "Simple" .




Acum alegeti  tema pe fond alb cum am schitat in fotografie.



Dati click pe "aplicati"  sa se aplice aceasta tema pe blog.


Iar click pe "ok" si blogul e gata.


5. Descrierea blogului. Descrierea blogului apare imediat sub titlul si ar trebui zic eu sa contina cateva cuvinte despre blog, un telefon si adresa email daca doriti sa vindeti ceva, sa va sune clientii... Pentru a completa in "descrierea blogului" intrati pe "Aspect"



Apoi intrati in Antet si click pe "editati"



Acum completati  in descrierea blogului, respectiv puteti sa schimbati titlul blogului daca va razganditi


Este important ca titlul blogului sa aiba legatura cu ce postati. Dupa ce ati completat  puteti salva ...


6. Vizualizare blog. Pentru a vizualiza pentru prima data blogul nostru dam click in stanga jos pe "Vizualizati blogul"



Acum vedem pentru prima data blogul , in cazul nostru blogul se numeste "Fotografii pentru nunta", presupunem ca sunt un fotograf si imi fac reclama la munca mea.



7. Postare pe blog. Pentru a posta pe blog un articol dam click acum in dreapta sus pe "Postare noua"



Dam iar click pe "Postare noua" in dreapta sus.


8. Editarea unei postari pe blog. Si in postare puteti scrie la final un numar de telefon sau email unde puteti fi contactati, nu conteaza daca e deja scris telefonul si mailul in descrierea blogului....de multe ori oamenii nu vad...si trebuie sa afisezi din nou date de contact!


9. Publicarea postarii pe blog. Pentru a publica pe blog prima postare sau primul articol dam click in dreapta sus pe "Publicati"


Click pe "Confirmati" daca sunteti de acord sa publicati articolul pe blog.

10. Vizualizare blog cu prima postare. Pentru a vizualiza din nou blogul sa vedem cum arata prima noastra postare, primul articol ...dam click  sus in dreapta  pe "ochi" sau in stanga pe "vizualizati blogul"


Felicitari acum aveti primul dumneavoastra blog.


11. Dorim inca un blog. Din cate stiu eu nu exista  un numar limitat de bloguri ce puteti sa creati pe platforma blogger.com! Pentru a incepe sa lucram la alt blog dam click in stanga sus


Apoi click pe "Blog nou".



Si o luam de la inceput ca la primul nostru blog, alt titlu pentru blog...descriere...postari.


Sper ca v-am ajutat sa reusiti singuri cu primul dumneavoastra blog   pe platforma blogger.com!

Aici: https://hadarugart.blogspot.com/ vedeti un exemplu de blog  pentru bratari din cupru .

O zi faina sa aveti, cum spunea ardeleanul!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bratari de cupru cu Floarea Vietii

Creez bratari de cupru la comanda

Bratara de cupru traforata manual