Protectie energetica ?!

Ce este protectia energetica?
Majoritatea celor ce poarta bratari din cupru o fac pentru protectie energetica. Am inteles ca trebuie sa ai in casa un obiect sau lucrare de cupru ce protejeaza energetic locuinta....
Tin sa subliniez ca eu acum vorbesc din propria experienta respectiv spun ce gandesc.
Oare de ce omul nu mai are incredere in el, sau mai bine spus nu crede ca exista undeva o entitate ce poate il ajuta sau chiar protejeaza?
Au fost cazuri cand persoana imi cerea sa-i creez o bratara din cupru sa o protejeze energetic si ma intreba daca eu cred in acest fenomen . Binenteles am fost sincer si  i-am raspuns ca eu nu garantez asta , respectiv bratara de cupru nu stiu daca o va ajuta pentru protectie energetica. Sunt constient ca traiesc din artizanat si fapul ca sunt sincer pot pierde o comanda, dar de ce sa mint?

Bratara de cupru este gravata manual . Pe bratara din cupru pot sa gravez orice alte simboluri mistice. Bratara din cupru este realizata integral manual urmarind desene personale. Am lucrat bratari de cupru pentru samani, maestri Reiki, terapeuti si binenteles persoane obisnuite. Bratara de cupru se spune ca ajuta energetic persoana ce o poarta.
Bratara din cupru. Telefon: 0759.165.234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com

O alta intamplare, cineva isi dorea sa poarte o bratara din cupru lucrata de mine sa o protejeze de voci....Auzea voci in jurul ei...Binenteles ca am intrebat ce a citit din domeniul ezoteric, respectiv ce a facut. Putina lume stie ca atunci cand deschizi o usa , cand iti doresti sa vorbesti cu "entitati" sa cunosti "adevarul", s-ar putea ca dorinta ta sa se indeplineasca, dar este prea mult pentru tine, iar daca doresti sa inchizi acea usa nu se mai poate. I-am raspuns sa caute un pustnic, un om credincios ce e rupt de lume care i va spune ce are nevoie sa -si gaseasca linistea. Eu nu cred ca bratara mea de cupru o va ajuta sa scape de voci....Binenteles iar am pierdut o comanda , respectiv mi-a inchis telefonul pentru ca se pare nu a fost multumit de raspunsul meu si dorea sa scape de voci, doar paurtand o bratara din cupru.

Bratara de cupru este gravata manual . Pe bratara din cupru pot sa gravez orice alte simboluri mistice. Bratara din cupru este realizata integral manual urmarind desene personale. Am lucrat bratari de cupru pentru samani, maestri Reiki, terapeuti si binenteles persoane obisnuite. Bratara de cupru se spune ca ajuta energetic persoana ce o poarta.
Bratara din cupru. Telefon: 0759.165.234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com

Parerea mea personala este ca un om nu are nevoie de protectie energetica el deja este protejat de Dumnezeu, vorbesc asta pentru un om credincios. Purtarea unei bratari de cupru o faci daca vrei sa intre cuprul in sange (cuproterapie) si cine stie poate ajuta, curatand sistemul limfatic.... Apoi daca tu crezi in Divinitate nu mai esti singur pe pamant!

O paranteza, sunt momente cand nu am comenzi, atunci ma rog, sa primesc o comanda ca am nevoie de bani, eu traiesc din arta ....A fost cand dupa o jumatate de ora a sunat telefonul pentru comanda unei bratari din cupru. Este mai mult decat o minune pentru mine, mai ales ca nu odata s-a intamplat asta. 

Cred ca majoritatea persoanelor ce cauta protectie energetica prin purtarea unei bratari din cupru o fac pentru ca sunt singure! Divinitatea este departe pentru ele, mai ales cand alegi sa vorbesti cu entitati, sa afli viitorul pentru afacerea unor persoane sau scoti din intuneric informatii despre anumite persoane pentru bani binenteles.

Nu doresc sa fac morala nimanui si sa arat cu degetul, insa cand te departezi de Dumnezeu si cauti in intuneric secrete si "adevaruri", risti sa te pierzi intr-un labirint de entitati ce nu sunt de lumina ...

Priviti in ochi orice persoana ce va spune viitorul , ce va indruma ce afacere sa faceti si ce nu....nu o sa vedeti lumina in ochi lui ci intuneric, tristete, amaraciune!

In fine nu doresc sa supar pe nimeni, fiecare om e liber sa-si aleaga drumul in viata! Din experienta mea vorbesc, cand nu esti singur si crezi ca exista un Dumnezeu ce te ajuta la nevoie nu mai trebuie sa cauti sa vorbesti cu spirite si entitati! Nu trebuie sa platesti pe nimeni sa-ti spuna daca merita sa pornesti o afacere sau nu, sa cunosti ce-ti aduce viitorul! Cand simti ca Dumnezeu este aproape de tine si iubeste binenteles toti oamenii nu mai ai nevoie de protectie energetica, esti deja protejat prin iubire si nu iti este frica de viitor....!

Multumesc inca odata celor ce au ales sa poarte o bratara din cupru lucrata de mine si pentru cine doreste gasiti aici pe site: https://hadarugart.weebly.com/   fotografii ale lucrarilor de cupru  mesterite de mine de-a lungul timpului.

O zi faina sa aveti!



 

Comentarii


  1. Creez la comanda bratari din cupru gravate manual cu diferite simboluri mistice. Aici pe site: https://hadarugart.weebly.com/ vedeti exemple de bratari din cupru lucrate de mine. Pentru intrebari referitor la bratari din cupru raspund la telefon: 0759.165.234 sau e-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bratari de cupru cu Floarea Vietii

Creez bratari de cupru la comanda

Bratara de cupru traforata manual