Bratara de cupru gravata manual

Bratara din cupru este  gravata integral manual . La nevoie pe bratara din cupru pot sa gravez orice alte simboluri mistice. Bratara din cupru este realizata integral manual urmarind desene si schite  personale. Am lucrat bratari de cupru pentru samani, maestri Reiki, terapeuti si binenteles persoane obisnuite. Bratara de cupru se spune ca ajuta energetic si spiritual persoana ce o poarta. Oricine poate sa poarte o bratara de cupru pentru frumusetea ei particulara.
Bratara din cupru. Telefon: 0759.165.234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com

  Sunt artizan in Transilvania ( tel: 0759.165.234) si creez bratari din cupru integral manual dupa desene si schite personale. 
Pentru bratari de cupru folosesc teava de cupru intrucat am mers pe ideea ca cine folosese astfel de bratari de cupru in scop terapeutic din punctul meu de vedere sa aiba o puritate foarte mare cuprul. Pe orice site ce vinde tevi de cupru apare scris ca tevile de cupru au o puritate foarte mare in cupru 99,9%!
Bratarile de cupru sunt purtate in general pentru terapia cu cupru sau cum se mai numeste CUPROTERAPIA.
Bratarile din cupru sunt purtate si pentru protectie energetica asta in cazul in care au gravate diferite simboluri mistice alese de cel ce le poarta.
Pentru cine nu stie, bratara de cupru este ca un fel de etalon al starii de sanatate sau nivelul energetic a celui ce o poarta. Practic bratara din cupru isi modifica culoarea , nuantele de stralucire.
Daca aveti intrebari sau doriti sa comandati o bratara de cupru las telefon: 0759.165.234 sau e-mail: hadaruga.mihai@yahoo.com.
Aici pe site : https://hadarugart.weebly.com/vedeti mai multe lucrari din cupru lucrate de mine de-a lungul timpului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bratari de cupru cu Floarea Vietii

Creez bratari de cupru la comanda

Bratara de cupru traforata manual